2016-04-13
Чихрийн шижин өвчний үед хоолоор авах илчлэгийн хэмжээг зөв тооцоолох нь хамгийн чухал. Өөрөөр хэлбэл хоолоор авч буй илчлэг бие махбодын хэрэгцээнд зарцуулж байгаа илчлэгтэй тэнцүү байх шаардлагатай .
Зөв хооллох зарчим
Өдөр бүр тогтмол цагт тохиромтой хэмжээгээр хооллох
Чихрийн шижин өвчний үеийн зөвшөөрөх хүнс
Хар гурил , хөц будаа , гурвалжин будаа арвайн гурил , эрдэнэ шиш , хар талх , үхэр адууны өөхгүй хар мах , дүфү , өндөг , загас , тахианы мах , бүх төрлийн шинэ ногоо , ургамлын тос , шар буурцаг гүнждийн тос болон оливын тос , цагаан идээ , бүх төрлийн шинэ жимс жимсгэнэ хэрэглэнэ .
ЦАГ АГААР
°C/°C
°C/°C
°C/°C
Төстэй мэдээнүүд